Hand-blauw-shendu

over christel

“Intention appears to be something akin to a tuning fork, causing the tuning forks of other things in the universe to resonate at the same frequency.”
Lynne McTaggart

Ik  ben er van overtuigd dat emoties de voornaamste oorzaak zijn van pijn en ziekte.
Ze horen bij het leven, maar je moet behoorlijk sterk zijn om in deze constant veranderende wereld er niet onder te bezwijken.
Dankzij mijn hoog sensitiviteit en mijn levensloop,  heb ik al veel emoties mogen doorworstelen en dit proces kent geen einde.
Want daar gaat het om, bij mij alleszins, leren loskomen van situaties, mee gaan met de stroom,
vertrouwen in het leven en de controle loslaten.  
Tijdens mijn opleiding klassieke acupunctuur heb ik mezelf gespecialiseerd in de “shen”.     
De geest, het bewustzijn en alle verstoringen die er kunnen zijn.  
Graag wil ik mijn kennis en ervaring met jullie delen! 

 

christel verdonck

Acupuncturist met een twist!

Lichaamswerk was niet mijn eerste roeping.   Ik ben zoals zovelen een  “carrière-switcher”.   De tijd is voor mij gekomen om te werken vanuit het hart in plaats vanuit het hoofd.  En dat met de beste intenties!

In 2014 werd mijn leven opgeschrikt door trauma, de ene tegenslag volgde de andere op.  Na een aantal maanden was het op!  Ik leefde op automatische piloot richting burn-out. 

Via een engel op mijn pad kwam ik in contact met acupunctuur.  Beetje bij beetje begon mijn energie terug te stromen.  Ik herwon balans en vertrouwen in het leven. 

In 2018 besloot ik om zelf  klassieke acupunctuur te studeren.  

Tijdens mijn opleiding heb ik mijzelf gespecialiseerd in emotionele disbalans en de fysieke klachten die daaruit voortkomen zoals CVS, fibromyalgie, migraine, PMS,..  Ik maakte een scriptie over posttraumatische stress en merkte op dat veel kinderen maar ook volwassenen vaak al zo overprikkeld zijn, dat de naald er net teveel aan is. 

Vandaaruit begon mijn zoektocht naar een gelijkwaardig alternatief.  Acupunctuur werkt in op het hormoon- en zenuwstelsel in ons lichaam en de werking wordt versterkt door naaldmanipulatie.  Manipuleren is een lage of hoge frequentie toepassen op de naald om zo de “deqi” op te wekken. 

Met deze synergetische werking van acupunctuurpunten en frequenties in het achterhoofd, ontdekte ik dat in Europa naast klassieke acupunctuur “Fonopunctuur” en “Fonoferese” in opmars zijn.  Dit wil ik jullie ook graag aanbieden!

De wetenschappelijke uitleg bespaar ik jullie, ik vertrek eenvoudigweg van het feit dat alles in de natuur bestaat uit trillende moleculen.  Ook de mens.  Wanneer de cellen in ons lichaam “resoneren” met elkaar, lees elke cel vibreert volgens zijn frequentie, dan is er “balans” en dus mentale en fysieke gezondheid.  Wanneer een trilling verstoord is, kan men deze herstellen door de juiste trilling aan te bieden.  Vergelijk het met een pacemaker die het hartritme herstelt of met jezelf die niet kan weerstaan om mee te bewegen op de maat van de muziek.

Fonopunctuur profiteert van de eeuwenoude kennis van de klassieke acupunctuur, aangevuld met de klank- en vibratie healing van de meridiaan stemvorken.   Deze stemvorken zijn exact afgestemd op de trilling van de acupunctuurpunten en hun gerelateerde meridianen.

Op onze website bij “ons aanbod” kunnen jullie hierover meer informatie vinden.

Vandaag is de tijd rijp om naar buiten te komen met mijn talenten van helderhorendheid, heldervoelendheid en uiteraard mijn opgedane kennis.

Graag wil ik jullie daarom ondersteunen met:mijn kennis van de Chinese geneeskunde  aangevuld waar nodig met Reiki en Fysio Emotionele Therapie en Stemvorktherapie.

 Voor alle duidelijkheid, ik ben geen arts dus ik  stel geen diagnoses!   Mijn therapie werkt enkel ondersteunend
en versterkend als aanvulling op de reguliere geneeskunde!
OM DUBBELE BOEKINGEN TE VOORKOMEN KUNNEN AFSPRAKEN VOOR ACUPUNCTUUR  ENKEL TELEFONISCH OF VIA MAIL WORDEN 
GEMAAKT EN NIET VIA HET ONLINE BOEKINGSPLATFORM
Hand-blauw-shendu

Hoe kom ik aan al deze kennis?

Eerst en vooral mijn oprechte dank aan de school des levens.  Het is een gratis maar zeer intense opleiding, met heuvels en dalen.  

Wil je ook graag  je ervaring delen?
We vragen je dit te doen op onze Facebookpagina!

“Health is a state of perfect subatomic communication and ill health is a state when communication breaks down. We become ill when our waves are out of sync.”

Lynne McTaggart